+31 (0)73 720 07 10
 • Online Marketing voor elk merk

  MARKETING. NIET HEEL SEXY. MAAR WEL ERG NUTTIG! HOGE POSITIES IN GOOGLE? SPRAAKMAKENDE ADVERTENTIES? MEER VOLGERS OP SOCIAL MEDIA? DOEN WE. MAAR NOG VEEL MEER. GAS EROP.
   
 • Onze visie op full-service marketing

  EEN LEUKE ADVERTENTIECAMPAGNE, EEN TOFFE WEBSITE... PRIMA. MAAR WIJ RICHTEN ONS OP THE BIGGER PICTURE! Hoe ga je ervoor zorgen dat niemand meer om jouw merk heen kan? Dat gaan wij voor je regelen, VOLGENS EEN WERKWIJZE DIE WIJ LIEFKOZEND ONZE 'MANTRA' NOEMEN.
   
 • Onze marketing specialisten

  HEEL HARD SCHREEUWEN DAT JE DE LEUKSTE BENT, DAT KAN IEDEREEN. LIEVER STELLEN WE ONS AAN JE VOOR. Wij zijn marketingspecialisten, die graag de handen ineen slaan om een merk supersterk te maken. WE HOUDEN BEST WEL VAN ONS WERK. EN VAN BEDRIJFSUITJES. EN VAN WORSTENBROODJES.
   
 • Blue Dragons portfolio

  WE HEBBEN HARD VOOR ZE GEWERKT. Sterke en uiteenlopende cases, die onze op verschillende manier hebben uitgedaagd. Wij zijn BEST EEN BEETJE TROTS OP ONZE MOOIE LIJST VAN GROTE ÉN KLEINE MERKEN VOOR WIE WE ONS BLAUWE VUUR HEBBEN MOGEN SPUGEN.
   

Mantra

Wij weten dat jij niet warm wordt van het woord ‘marketing’. Of lauw. Maar word jij wel blij van? Jouw verhaal; dát is waar het om draait. Wij willen jou écht leren kennen. Hoe dan?

Belofte maakt schuld. Dus wat wij roepen, maken wij ook waar. Wij zetten jouw merk in the picture. Op alle mogelijke manieren en met alle kanalen. Zet ons aan het werk, dan heb jij er geen omkijken naar. Hoe dan?

Jij wilt van jouw merk een succesverhaal maken. Uitblinken in jouw vakgebied. Super-interessant zijn voor jouw potentiële klanten. Logisch. Daarin zijn wij gespecialiseerd. En we schuwen geen enkele uitdaging. Hoe dan?

Diensten

Jij bent een meester in jouw vak. Wij in het onze. En één plus één is drie! Als we onze werelden combineren, zorgen wij dat jouw prestaties in de spotlight komen te staan. Let’s join forces – samen halen we alles uit de digitale mogelijkheden van vandaag. Je moest eens weten wat er allemaal kan!

Blue Dragon heeft vier specialismen onder haar vleugels. En dus een heel scala aan specialisten in dienst. Normaal gesproken houden we niet zo van opscheppen, maar we zijn wel een mooie groep aan creatievelingen, techneuten, communicators, innovators… Want wij willen jou alles, maar dan ook álles bieden om de maximale impact uit jouw organisatie te halen. Je zit nu op de site van de Blue Dragon Online Marketing. Onze centrale website vind je op bluedragon.nl. En hieronder kun je meer lezen over onze collega’s bij de andere afdelingen:

Blue Dragon
Online Marketing

De online marketeers. Wij helpen je om online duidelijker en krachtiger aanwezig te zijn. Beter vindbaar én beter zichtbaar. We noemen ons met trots een full-service online-marketingbureau.

Blue Dragon
Digital Technology

De digitale techneuten. Voor websites, applicaties, mobile apps en e-commerce oplossingen. In house ontwikkeld, voor elk denkbaar platform, systeem én kanaal.

Blue Dragon
Strategy & Concept

De creatievelingen. Voor opvallende designs, slimme strategieën, opmerkelijke concepten en kansrijke activatie op merk- en campagneniveau.

Blue Dragon
Cloud Services

De hosting service. State-of-the-art hosting voor websites, e-commerce en online applicaties. Veilig, stabiel, the works.

Cases

Sinds 1999 staat Blue Dragon achter het online succes van een groot aantal opdrachtgevers. Merken die bekend zijn bij een klein publiek en merken die bekend zijn bij een groot publiek. Bekijk hieronder enkele cases waarin wij met trots onze werkwijze en resultaten presenteren.

Team

Jij bent zeker benieuwd naar de mensen achter Blue Dragon Online Marketing? Leuk, want wij stellen ons graag aan je voor. En die kleine fotootjes bovenaan, dat zijn onze collega's van Strategy & Concept, Digital Technology en Cloudservices. Wil je één van ons spreken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk ook benieuwd naar jou!

Clients

Blog

Contact

Kom langs voor een goed gesprek. Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Zowel in Den Bosch als in Eindhoven kun je gratis bij ons parkeren. Je kunt een afspraak maken, maar gewoon binnenlopen is ook prima!


Een mailtje of belletje mag natuurlijk ook.
Of maak gebruik van dit superleuke formulier.  ➡︎

‘S-HERTOGENBOSCH
Willem van Oranjelaan 6
5211 CT, 's-Hertogenbosch
T +31 (0)73 7200 710


> Route 's-Hertogenbosch
Bericht