>

Wij zijn Google Premier Partner!

Met trots mogen wij zeggen dat Blue Dragon Online Marketing officieel Google Premier Partner is. Dat betekent dat wij ons onderscheiden als kwaliteitsbureau en voldoen aan de hoogste certificerings- en prestatievereisten die Google aan haar partners stelt.

De Google Premier status onderscheidt ons van andere partners op het gebied van kennis, expertise en het optimaal inzetten van Google producten. Blue Dragon Online Marketing is erkend als één van de best presterende Partners in Nederland.

Premium-Partner-Gifje

Heel fijn voor ons zo’n badge, maar nog veel belangrijker voor onze klanten. Wij staan garant voor kwaliteit en de continue waarborging daarvan.

Met onze status als Google Premier Partner bent ú er namelijk van verzekerd dat onze specialisten beschikken over de meest recente productkennis en u op hoog niveau kunnen adviseren.

Wat zijn de voordelen?

  • Wij zijn Premier leverancier van o.a. Search, Shopping, Display en adverteren via Mobiel
  • Als bureau zijnde dienen we binnen iedere campagne (dus ook die van u) te voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen, welke continu gemonitord worden middels diverse KPI’s
  • Wij hebben alle mogelijke kennis in huis om campagnes van onze klanten tot een succes te maken
  • Als bureau hebben we directe ondersteuning vanuit Google HQ en Google Amsterdam

Wilt u ook graag een Google campagne starten? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze gecertificeerde specialisten kunnen u van optimaal advies voorzien.