+31 (0)73 720 07 10
 • Dit doen wij

   JOUW DOELGROEP BEREIKEN? HOGE POSITIES IN GOOGLE? SPRAAKMAKENDE ADVERTENTIES? MEER VOLGERS OP SOCIAL MEDIA? DOEN WE. MAAR NOG VEEL MEER.
   
 • Zo werken wij

  EEN LEUKE ADVERTENTIECAMPAGNE, EEN TOFFE WEBSITE... PRIMA. MAAR WIJ RICHTEN ONS OP THE BIGGER PICTURE! VOLGENS EEN WERKWIJZE DIE WIJ LIEFKOZEND ONZE 'MANTRA' NOEMEN.
   
 • Dit zijn wij

  HEEL HARD SCHREEUWEN DAT JE DE LEUKSTE BENT, DAT KAN IEDEREEN. LIEVER STELLEN WE ONS AAN JE VOOR. WE HOUDEN VAN ONS WERK. EN BEDRIJFSUITJES. EN WORSTENBROODJES.
   
 • Onze klanten

  WIJ ZIJN BEST EEN BEETJE TROTS OP ONZE MOOIE LIJST VAN GROTE ÉN KLEINE MERKEN VOOR WIE WE ONS BLAUWE VUUR HEBBEN MOGEN SPUGEN.
   

Mantra

Jouw merk; dát is waar het om draait. Wij willen je organisatie door en door leren kennen. Jouw visie doorgronden. En je waarden blootleggen.

We analyseren je markt, je doelgroep en je concurrenten. En we brengen jouw huidige en toekomstige positie in kaart. De strategische uitgangspunten en KPI’s worden vastgesteld. Daarna stippelen we een winnende campagnestrategie uit, die zo breed mogelijk wordt uitgerold.

Geen uitdaging is ons te groot. En geen online strategie of concept is hetzelfde – want jouw merk is uniek. Wij gaan nooit voor de makkelijkste weg. Wel de slimste, de meest doordachte, de meest creatieve én de meest effectieve.

Diensten

Jij bent meester in jouw vak. Wij in het onze. Laat ons je meenemen naar het raakvlak van technologie, big data en communicatie. Want daar is het te doen. So let’s join forces – samen halen we alles uit de digitale mogelijkheden van vandaag. Je moest eens weten wat er allemaal kan!
Je vindt Blue Dragon waar creativiteit, technologie en connectiviteit elkaar overlappen. Daar waar alles, maar dan ook álles kan om impact uit je communicatie te halen. Onze centrale website vind je op bluedragon.nl. Hieronder meer over onze vier specialismen:

Blue Dragon
Online Marketing

De online marketeers. Voor de hoogste conversie uit online performance. Door optimalisatie, mixing en blending van online branding, marketing, usability, search, social media, tooling en care.

Blue Dragon
Digital Technology

De digitale techneuten. Voor websites, applicaties, mobile apps en e-commerce oplossingen. In house ontwikkeld, voor elk denkbaar platform, systeem én kanaal.

Blue Dragon
Strategy & Concept

De creatieven. Voor slimme strategieën, opmerkelijke concepten, creatief design en kansrijke activatie op merk- en campagneniveau.

Blue Dragon
Cloud Services

De hosting service. State-of-the-art hosting voor websites, e-commerce en online applicaties. Veilig, stabiel, the works.

Cases

Sinds 1999 staat Blue Dragon achter het online succes van een groot aantal opdrachtgevers. Merken die bekend zijn bij een klein publiek en merken die bekend zijn bij een groot publiek. Bekijk hieronder enkele cases waarin wij met trots onze werkwijze en resultaten presenteren.

Team

Jij bent zeker benieuwd naar de mensen achter Blue Dragon Online Marketing? Leuk, want wij stellen ons graag aan je voor. En als je verder kijkt, kan je gelijk kennis maken met onze collega's van Strategy & Concept, Digital Technology en Cloudservices. Wil je één van ons spreken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk ook benieuwd naar jou!

Clients

Blog

Contact

Kom langs voor een goed gesprek. Of een lekkere bak koffie. Of allebei! Zowel in Den Bosch als in Eindhoven kun je gratis bij ons parkeren. Je kunt een afspraak maken, maar gewoon binnenlopen is ook prima!

Een mailtje of belletje mag natuurlijk ook. Of maak gebruik van dit superleuke formulier.  ➡︎

‘S-HERTOGENBOSCH

Willem van Oranjelaan 6
5211 CT, 's-Hertogenbosch
T +31 (0)73 613 24 74


> Route 's-Hertogenbosch

Bericht